webdesign - comanda acum pagina ta de net - tel: 0744-669-444


Va plac una din paginile de mai jos ?

../filmari-nunti-suceava
radaseni
../galleflowers


Ne puteti contacta pentru ceva similar la tel: 0744-669-444 sau E-Mail: cameraman.suceava@yahoo.ro

Cat costa crearea unui site?

Pretul este in functie de numarul de pagini.
Cel mai eftin model adica 50 euro contine:
- pana la 4 pagini web, cu design standard
-
max 10 imagini prelucrate
- f
ormular de contact inclus
-
tehnologii folosite: HTML + CSS + Java Script + PHP + MySQL

Termen de livrare:
3 - 7 zile lucratoare de la data primirii tuturor informatiilor necesare.

Modalitate de lucru si plata
  • Va puteti alege de pe net un model de site care sa va reprezinte. Dupa ce veti alege un model de site, noi vom personaliza un template cu ceva asemanator, aceasta insemnand alte imagini, plasarea logo-ului companiei dvs inclusiv textele si primite de la Dv..
  • Continutul text al site-ului, logo-ul si fotografiile sunt furnizate de dumneavoastra. Daca nu aveti inca partea de continut a siteului, noi va putem pune pune la dispozitie texte si imagini generice, in functie de domeniul in care activeaza compania dvs. La final puteti pastra continutul propus sau inlocuim cu cel furnizat de dumneavoastra.
  • Etapele de lucru includ o prezentare initiala, stabilirea detaliilor si achitarea unui avans, dupa care urmeaza construirea propriu-zisa a website-ului si se achita suma ramasa. Dupa realizarea website-ului, acesta va fi publicat intr-un mediu de testare on-line la care dvs. veti avea acces. In acest stadiu se vor face ultimele ajustari. Dupa care se publica la final pe domeniul Dv.
  • Munca de promovare, adica de inscriere in directoare web astfel ca pagina sa fie vizibila este negociabila in functie de rezultat, este un abonament pe 6 luni a carui suma se stabileste de comun acord.

Filmari nunti | Filmari obiceiuri | Filmari UK | Filmari evenimente | Blog video

Filmari nunti


cameraman nunta falticeniVizitatori
Anonimi: 1
Logati: 0, Nou pe pagina: loredana_

Ultimii 12 vizitatori: loredana_, Dan95, ionela23, crystyna, ramona19, ciprian, Cosmina, Carmina Diana, Oana Andreea, Sinziana, Oana_u, kata_br_2007,

Fotograf Cameraman nunti Suceava