Fotografia un stil de viata.


Numele meu este Constantin Aanicai.
Prima atractie pentru tehnica fotografica am avut la vasta de 14 ani prin anii '80.

◦ Aduc pe aceasta cale, nemasurata recunoastere a valorii maestrilor fotografi de nunta din Falticeni care mi-au indrumat primii pasi intre anii '81-'83, domnului Pop trecut in lumea dreptilor, de asemeni doamnei Vancea si domnului Braneanu.

Fascinat fotografie,
mi-am construit singur instrumentele cu care am dat viata primelor imagini alb/negru apoi color in '83.

In stanga, o pagina ce-mi trezeste amintiri nostalgice, aparatul de marit folosit ca initiere in tehnica fotografica, inovatie personala publicata in revista Tehnium '84.
  ◦ Debut in fotografia de nunta '89.
Participand frecvent in calitate de fotograf  la diverse evenimente, am inceput sa inteleg asteptarile mirilor legat de salvarea momentelor irepetabile.

◦ Pasiunea a continuat spre tehnica filmarilor video, iar in '96 am frecventat cursurile de cameraman, ocazie cu care am avut primul contact cu videocamera.

◦ La inceput am abordat tehnica analogica, ulterior tehnica digitala de filmare HD si montaj film.

◦ Prin pasiune talent si seriozitate, ne straduim sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului documentar, astfel ca Dvs. in calitate de clienti sa retraiti ori de cate ori priviti rezultatul muncii noastre, emotii unice.

◦ Pentru ca incercam sa fim cei mai buni, parerea voastra conteaza enorm, de aceea asteptam intrebari, comentarii sau sugestii.
◦ Ucenicia am petrecut pe pelicula azopan, apoi orwo nc19 si Kodak.

◦ Aparatura folosita la acea vreme: Orizont si Praktica MTL3, in prezent doar obiecte de decor ce trezesc amintiri nostalgice in colectia personala.

Filmari nunti | Filmari obiceiuri | Filmari UK | Filmari evenimente | Blog video

Filmari nunti


cameraman nunta falticeniVizitatori
Anonimi: 1
Logati: 0, Nou pe pagina: loredana_

Ultimii 12 vizitatori: loredana_, Dan95, ionela23, crystyna, ramona19, ciprian, Cosmina, Carmina Diana, Oana Andreea, Sinziana, Oana_u, kata_br_2007,

Fotograf Cameraman nunti Suceava